Over ons

Al meer dan 80 jaar bezig

Reeds in 1938 opende de grootvader en de overgrootvader van de huidige zaakvoerders, Eric en Sam Van Rooy, een eigen atelier in Hoevenen waar hij rolluiken op maat maakte. Ook de grootvader, de vader en zelfs de zoon van Sam waren of zijn actief in het familiebedrijf. Al meer dan 80 jaar of vijf generaties lang kan je bij hen terecht voor rolluiken.

Rolluiken, maar ook garagepoorten, ramen en deuren

Vandaag de dag is Van Rooy bvba uitgegroeid tot een specialist in het plaatsen van inbouwrolluiken, voorzetrolluiken, zonwering, garagepoorten en ramen en deuren. Door een jarenlange samenwerking met vaste leveranciers uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland werken ze met beste materialen en zijn ze op de hoogte van de nieuwste technieken. Omdat ze veel in eigen atelier voorbereiden, kunnen ze heel flexibel werken.

Eén rolluik of totaalrenovatie

Zowel voor het plaatsen van één rolluik of voor het uitvoeren van een totaalrenovatie van al jouw buitenschrijnwerk kan je bij Van Rooy bvba terecht. We komen ter plaatse om samen met je te bekijken welke rolluiken, zonwering, garagepoort(en), ramen en deuren het beste passen in de stijl van jouw woning en binnen jouw budget. Wij werken volledig op maat en volgen alles op van A tot Z.

IMG-20190616-WA0019

Wij maken jouw rolluiken!