Rolluiken Antwerpen

Aluminium rolluiken Antwerpen

Rolluiken Antwerpen, provincie en omgeving.

Zijn jouw inbouwrolluiken aan vervanging toe? Wens je geautomatiseerde voorzetrolluiken te plaatsen? Doe dan beroep op de jarenlange ervaring van Van Rooy bvba. Wij plaatsen afsluitingen voor ramen in aluminium, volledig op maat gemaakt.

Rolluiken Antwerpen wit van rooy
Opzetrolluiken Antwerpen dubbel van rooy

Rolluiken van Duitse kwaliteit

Voor het fabriceren van je aluminium rolluiken op maat kiezen wij voor Duitse kwaliteit. We werken al jarenlang samen met dezelfde leveranciers. Omdat we rechtstreeks afnemen bij de fabrikanten en verder alles in ons eigen atelier doen, kunnen we snel werk leveren aan scherpe prijzen.

Voor de profielen werken we samen met Heroal. Onze motoren komen van Elero of Becker, stuk voor stuk bedrijven die Duitse kwaliteit en degelijkheid uitstralen.

Rolluiken automatisch bedienen

Je kan bij jouw aluminium rolluiken natuurlijk ook kiezen voor een geautomatiseerde bediening. Hiervoor voorzien we de nodige schakelaars of een afstandsbediening om jouw rolluiken heel eenvoudig te openen of te sluiten. 

We bieden ook een systeem aan waarbij we een zender met een timer plaatsen op jouw rolluiken.  Hiermee kan je jouw aluminium rolluiken samen of apart openen of sluiten op een vooraf ingesteld tijdstip of bijvoorbeeld bij het zakken van de zon. Je kan alles programmeren zodat je er niet meer naar moet kijken. 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om de bediening van jouw rolluiken te automatiseren.

Voorzetrolluiken antwerpen Van Rooy bvba
opzetrolluiken appartement

Eén rolluik biedt vele voordelen

Aluminium inbouwrolluiken of voorzetrolluiken zorgen voor de finishing touch van jouw buitengevels. Daarnaast bieden de rolluiken op maat meerdere voordelen:

  • Meer privacy
  • Inbraakwerend
  • Isoleren (koude/warmte buitenhouden)
  • Geluidsisolerend
  • Verduisteren, buitenhouden van zonlicht en warmte