Rolluiken voor stacaravans

Voordelen Rolluiken

Geniet van het hele jaar door een aangename temperatuur in jouw stacaravan met onze energiezuinige klimaatregeling. Houd de hitte buiten tijdens de zomer en behoud de warmte binnen tijdens de winter. Met onze geluidsdempende rolluiken kan je rustig slapen, ongestoord werken of gewoon ontspannen, terwijl storende geluiden van buitenaf worden verminderd.

Privacy is gegarandeerd met onze isolatie, waardoor nieuwsgierige blikken worden buitengesloten. Geen zorgen meer over de zon die in je ogen schijnt of je beeldschermen verblindt – onze zonnewering beschermt je tegen schadelijke UV-stralen en zorgt voor een comfortabele kijkervaring.

Interesse in onze rolluiken?

Veiligheid staat voorop met onze inbraakbeveiliging, waardoor je met een gerust hart je stacaravan kunt achterlaten, zelfs tijdens langere periodes van afwezigheid. En voor een goede nachtrust is onze verduistering perfect om een ontspannen slaapomgeving te creëren.

Kies voor onze isolatieoplossingen en ervaar het ultieme comfort en gemak in jouw stacaravan, het hele jaar door!

Voeg nog meer comfort toe aan je tijd op de camping met onze rolluiken. Hou het gezellig terwijl je geniet van de zon, ontspannen momenten en speeltijd voor de kinderen. Creëer een gevoel van samenhorigheid en rust te midden van de drukte van alledag.

Maar laten we eerlijk zijn – op campings leven veel mensen dicht op elkaar, wat soms voor overlast kan zorgen. Onze rolluiken bieden de oplossing voor nieuwsgierige of luidruchtige buren, en ze zorgen voor extra beveiliging tegen inbraak en diefstal. Daarnaast reguleren ze de temperatuur in je caravan, waardoor je comfortabel kunt verblijven, ongeacht het weer.

Kortom, met onze rolluiken kan je onbezorgd genieten van je campingervaring.

Ben je overtuigd?

Onze aanpak

Bij ons draait alles om een persoonlijke aanpak en direct contact met onze klanten. Vanaf het allereerste contact streven we ernaar om snel een afspraak ter plaatse te regelen, zodat we samen met jou de situatie kunnen bekijken en de beste oplossing kunnen vinden die aan je wensen voldoet. Onze offertes worden altijd snel bezorgd, en zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we vrijwel direct over tot productie.

Wij nemen de volledige productie van je rolluiken in eigen handen. Door rechtstreeks materialen en onderdelen van hoge kwaliteit in te kopen bij leveranciers en deze vervolgens volledig op maat te verzagen en assembleren in ons eigen werkhuis, kunnen we snelheid, kwaliteit en een eerlijke prijs garanderen. Bovendien hebben we een ruime voorraad aan onderdelen en worden we regelmatig beleverd, waardoor we flexibel kunnen inspelen op jouw behoeften.

Onze toewijding gaat verder dan alleen plaatsing – we zijn fabrikanten van onze eigen producten. Hierdoor hebben onze medewerkers een diepgaande kennis van elk aspect van het rolluik, van losse onderdelen tot het eindproduct. En omdat we onze eigen medewerkers hebben voor de plaatsing, kunnen we de hoogste kwaliteit en service garanderen van begin tot eind.

Technische Fiche Rolluiken

Bij ons staat kwaliteit centraal, daarom kiezen we voor materialen van gerenommeerde Duitse fabrikanten. Onze rolluiken zijn gemaakt van dubbelwandig geïsoleerd aluminium, wat zorgt voor stevigheid, duurzaamheid en uitstekende isolatie. Met onze op maat gemaakte rolluiken bieden we voor elke situatie de perfecte oplossing.

Geniet van een breed scala aan standaardkleuren voor zowel de kasten als de rolluiken, die vrij combineerbaar zijn. En als je dat wenst, kunnen we de omkasting zelfs in elke mogelijke RAL-kleur laten lakken, voor een perfecte match met jouw huisstijl.

Onze rolluiken worden standaard uitgerust met elektrische aandrijving op zonne-energie, waardoor je geen leidingen hoeft te voorzien, geen gaten hoeft te boren of zichtbare kabels hoeft aan te leggen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je eenvoudig de eind- en tussenposities instellen, en zelfs verluchtingslatten toevoegen voor optimale luchtcirculatie.

AdobeStock_207934011

Kies uit verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals draadloze bediening gemonteerd op de muur of draagbaar. En met de draadloze klokken kan je zelfs automatische bediening instellen op vaste tijden of gelijktijdig met zonsondergang.

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we een garantie van 5 jaar bieden op zowel de rolluiken als de elektrische componenten.