Poorten

Sectionaal of kantelpoort in jouw garage?

Welke poort past het beste in jouw garage: een sectionale poort of een kantelpoort? Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden om voor de beste garagepoort van Hörmann te kiezen. Kies de mooiste garagepoort en zorg zo voor de finishing touch van jouw voorgevel. Je kan jouw garagepoort qua stijl perfect laten aansluiten bij jouw ramen en deuren.

IMG-20190619-WA0008
IMG-20190616-WA0018

Garagepoort op maat

Met de poorten van de Duitse fabrikant Hörmann leveren wij garagepoorten op maat. De kans is groot dat één van de standaardafmetingen ook in jouw garage past, maar wij kunnen jouw garagepoort ook volledig op maat samenstellen. Door de afmetingen van de horizontale banden te laten variëren komen we tot een garagepoort die perfect past in jouw gevel. 

We bieden je ook een ruime keuze in kleuren. Kijk samen met ons welke kleur het best in de stijl van jouw woning past. Verkies je dezelfde tint als je buitenschrijnwerk of net helemaal iets anders?

Garagepoort manueel of automatisch bedienen

Je kan jouw Hörmann garagepoort eenvoudig manueel bedienen. Je kan er ook voor kiezen om het openen en sluiten van jouw sectionaal – of kantelpoort elektrisch aan te sturen met een schakelaar of een afstandsbediening. Ook de optie van een draadloos codeklavier om jouw garagepoort te bedienen is mogelijk.

Kies voor de beste garagepoort

Wij plaatsen voor jou een Hörmann-garagepoort. Deze poort straalt niet alleen Duitse kwaliteit en degelijkheid uit, maar is ook inbraakwerend. In het ruime assortiment van garagepoorten vind je zeker de poort die esthetisch het beste in jouw woning past. 

Een garagepoort gaat vele jaren mee. Daarom geniet je ook van 10 jaar garantie op de garagepoort en 5 jaar garantie op de motor als je kiest voor een geautomatiseerde sectionaal- of kantelpoort. Je moet alleen maar kiezen. De levering en plaatsing nemen wij volledig voor onze rekening.