Poorten

Sectionaal of kantelpoort in uw garage?

Welke poort past het beste in uw garage: een sectionale poort of een kantelpoort? Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden om voor de beste garagepoort van Hörmann te kiezen. Kies de mooiste garagepoort en zorg zo voor de finishing touch van uw voorgevel. U kan uw garagepoort qua stijl perfect laten aansluiten bij uw ramen en deuren.
IMG-20190619-WA0008
IMG-20190616-WA0018

Garagepoort op maat

Met de poorten van de Duitse fabrikant Hörmann leveren wij garagepoorten op maat. De kans is groot dat één van de standaardafmetingen ook in uw garage past, maar wij kunnen uw garagepoort ook volledig op maat samenstellen. Door de afmetingen van de horizontale banden te laten variëren komen we tot een garagepoort die perfect past in uw gevel. 

We bieden u ook een ruime keuze in kleuren. Kijk samen met ons welke kleur het best in de stijl van uw woning past. Verkiest u dezelfde tint als uw buitenschrijnwerk of net helemaal iets anders?

Garagepoort manueel of automatisch bedienen

U kan uw Hörmann garagepoort eenvoudig manueel bedienen. U kan er ook voor kiezen om het openen en sluiten van uw sectionaal – of kantelpoort elektrisch aan te sturen met een schakelaar of een afstandsbediening. Ook de optie van een draadloos codeklavier om uw garagepoort te bedienen is mogelijk.

Kies voor de beste garagepoort

Wij plaatsen voor u een Hörmann-garagepoort. Deze poort straalt niet alleen Duitse kwaliteit en degelijkheid uit, maar is ook inbraakwerend. In het ruime assortiment van garagepoorten vindt u zeker de poort die esthetisch het beste in uw woning past. 

Een garagepoort gaat vele jaren mee. Daarom geniet u ook van 10 jaar garantie op de garagepoort en 5 jaar garantie op de motor als u kiest voor een geautomatiseerde sectionaal- of kantelpoort. U moet alleen maar kiezen. De levering en plaatsing nemen wij volledig voor onze rekening.