Ramen en deuren

PVC ramen en deuren in alle kleuren

Is het buitenschrijnwerk van jouw woning aan vervanging toe? Nog op zoek naar ramen en deuren in PVC voor je renovatie? Contacteer Van Rooy voor een ruim aanbod van ramen en deuren in verschillende kleuren.

Van A tot Z volgen wij jouw buitenschrijnwerk op

Van een Allereerste bezoek ter plaatse tot de Zorgvuldige plaatsing van jouw ramen en deuren in PVC nemen wij volledig voor onze rekening. Samen met jou bekijken we graag eerst ter plaatse de technische mogelijkheden, zodat we een goed beeld krijgen van welke ramen en deuren je wenst. 

In een bestaande woning doen we de afbraak van het bestaande buitenschrijnwerk en andere voorbereidende werkzaamheden. Daarna volgt de plaatsing en werken we alles netjes af. 

Van Rooy volgt alles voor jou op. Heb je een vraag over de werken dan kan je altijd jouw vaste contactpersoon bereiken.

Belgische kwaliteit

Voor het fabriceren van jouw schrijnwerk op maat werken wij al jarenlang samen met dezelfde leveranciers. Omdat we rechtstreeks afnemen bij die fabrikanten en verder alles in ons eigen atelier doen, kunnen we snel werk leveren aan scherpe prijzen.

Voor de profielen werken we samen met Deceuninck. Door onze samenwerking met Anaf kunnen we je een ruime keuze aanbieden van voordeuren en sierpanelen om iets extra toe te voegen aan jouw buitenschrijnwerk. Zowel Deceuninck als Anaf staan bekend om hun Belgische degelijkheid.

IMG-20190616-WA0011

Onderhoudsvriendelijk

Als je kiest voor PVC buitenschrijnwerk, kies je voor Belgische kwaliteit. Het gaat om onderhoudsvriendelijke producten, die ook voldoen aan de hedendaagse isolatienormen. Door de vele mogelijkheden qua stijl en kleur kan je jouw buitenschrijnwerk optimaal in jouw voorgevel laten passen. Informeer naar de vele mogelijkheden, dan zoeken we samen uit welke PVC ramen en deuren het beste in je woning passen.