Ramen en deuren

PVC ramen en deuren in alle kleuren

Is het buitenschrijnwerk van uw woning aan vervanging toe? Nog op zoek naar ramen en deuren in PVC voor uw renovatie? Contacteer Van Rooy voor een ruim aanbod van ramen en deuren in verschillende kleuren.

Van A tot Z volgen wij uw buitenschrijnwerk op

Van een Allereerste bezoek ter plaatse tot de Zorgvuldige plaatsing van uw ramen en deuren in PVC nemen wij volledig voor onze rekening. Samen met u bekijken we graag eerst ter plaatse de technische mogelijkheden, zodat we een goed beeld krijgen van welke ramen en deuren u wenst. 

In een bestaande woning doen we de afbraak van het bestaande buitenschrijnwerk en andere voorbereidende werkzaamheden. Daarna volgt de plaatsing en werken we alles netjes af. 

Van Rooy volgt alles voor u op. Heeft u een vraag over de werken dan kan u altijd uw vaste contactpersoon bereiken.

Belgische kwaliteit

Voor het fabriceren van uw schrijnwerk op maat werken wij al jarenlang samen met dezelfde leveranciers. Omdat we rechtstreeks afnemen bij die fabrikanten en verder alles in ons eigen atelier doen, kunnen we snel werk leveren aan scherpe prijzen. Voor de profielen werken we samen met Deceuninck. Door onze samenwerking met Anaf kunnen we u een ruime keuzen aanbieden van voordeuren en sierpanelen om iets extra toe te voegen aan uw buitenschrijnwerk. Zowel Deceuninck als Anaf staan bekend om hun Belgische degelijkheid.
IMG-20190616-WA0011

Onderhoudsvriendelijk

Als u kiest voor PVC buitenschrijnwerk, kiest u voor Belgische kwaliteit. Het gaat om onderhoudsvriendelijke producten, die ook voldoen aan de hedendaagse isolatienormen. Door de vele mogelijkheden qua stijl en kleur kan u uw buitenschrijnwerk optimaal in uw voorgevel laten passen. Informeer naar de vele mogelijkheden, dan zoeken we samen uit welke PVC ramen en deuren het beste in uw woning passen.