Zonwering

Welke zonwering kies je?

De meeste mensen houden van de zon, maar teveel zonlicht in of rond jouw woning kan soms storend of zelfs schadelijk zijn. Met een degelijke zonwering beslis jezelf hoeveel zonlicht er binnenvalt. 

Van Rooy levert en plaatst verschillende systemen van zonneschermen, waarbij we kiezen voor West-Europese kwaliteit.

Zonwering gekleurde doek
Zonwering knikarm van rooy

Verschillende systemen zonneschermen

Samen met jou bekijken we graag welk systeem het best past aan jouw woning en in jouw budget. Ook voor zonwering werken we volledig op maat. Informeer naar de vele mogelijkheden!

 

  • KNIKARMSCHERMEN
    • Wens je op je terras uit de zon te zitten? Kies dan voor een knikarmscherm, ook wel uitvalscherm of zonnetent genoemd. Wij plaatsen boven jouw terras een gebruiksvriendelijk knikarmscherm. Je kan jouw uitvalscherm of zonnetent eenvoudig bedienen via een schakelaar of met een afstandsbediening.
 
  • SCREENS
    • Om de zon uit het huis te houden, kan je ook screens plaatsen. Daarbij schuift er langs de buitenkant een doek voor jouw ramen. Zo hou je de warmte en het zonlicht buiten, maar kan je nog altijd goed van in je woning naar buiten kijken.
 
  • VERANDA-ZONWERING
    • Doet de zon de temperatuur in je veranda soms hoog oplopen? Kies dan voor een systeem op het dak van jouw veranda. Met een speciale doek houden we de hitte uit jouw veranda.

Geautomatiseerde zonwering

Met één druk op de knop schuif je alles open of dicht en bepaal je zelf de hoeveelheid invallend zonlicht. Wij voorzien een schakelaar of een volledig geautomatiseerde zonwering op afstandsbediening. 

Wanneer de zon opkomt of ondergaat, of wanneer er teveel wind is, zal jouw zonnescherm automatisch mee bewegen. Samen met jou bekijken we graag wat er technisch mogelijk is en wat jouw wensen en budget zijn.

Screens van rooy
IMG-20190617-WA0031

Zonwering van topkwaliteit

Voor het fabriceren van jouw zonwering op maat werken wij al jarenlang samen met dezelfde leveranciers. Omdat we rechtstreeks afnemen bij die fabrikanten en verder alles in ons eigen atelier doen, kunnen we snel werk leveren aan scherpe prijzen.

Voor de profielen van de zonwering werken we samen met AVZ uit Nederland. Onze motoren komen van Becker (Duitsland) en de doeken voor de zonwering nemen we af bij het Franse bedrijf Dickson Constant.